CARNESTOLTES 24′ la revolució musical amb IsiMix! 🎶

Només a IsiMix, et oferirem el servei exclusiu per sonoritzar musicalment i ambientar la Revetlla de Sant Joan 2024 a Igualada i l’Anoia. És hora de donar vida a la teva celebració amb l’essència única d’IsiMix!

Amb Dj IsiMix, experimentaràs la barreja perfecta de sons que farà que la teva festa destaqui entre totes. Llogarem els nostres equips de so d’última generació, amb muntatge i desmuntatge inclosos AMB O SENSE DJ’S, per tenir el control total de la música durant el teu esdeveniment.

Imagina personalitzar la banda sonora de la teva festa amb Dj IsiMix. Des de ritmes vibrants fins a barreges temàtiques com els anys 70, Festa de Sevillanes, Flamenca, Disfresses, i per què no, una festa Hippie Flower Power 🌼🌸.

A més de la millor música, la nostra proposta inclourà un espectacle de llums impressionant amb la tecnologia més avançada en imatge, llum i so, garantint una experiència inoblidable.

El preu? Sorprenentment accessible! CONTACTA: [t. 696256998], podràs gaudir de la millor qualitat de so. I si necessites els nostres serveis per més dies, ens ajustarem a les teves necessitats amb un pressupost a mida.

Ens desplaçarem a les províncies de Barcelona i Lleida per fer vibrar la Revetlla de Sant Joan 2024! Contacta’ns ara i deixa’ns portar l’experiència musical dels teus esdeveniments a noves alçades. 🚀🎉🎵