Punxem a la Festa del Barri de les Garrigues

La setmana passada vam tenir el plaer de punxar a la Festa del Barri de les Garrigues, a la Pobla de Claramunt. Els organitzadors, en Jordi i la Carme, ens van convidar a fer la festa en aquest encantador barri, i va ser una experiència inoblidable.

La festa va durar unes 3 hores i va comptar amb bona música, des dels 60 a l’actualitat un gran espectacle de llums i música amb la última tecnologia en imatge, llum i so. La nostra missió era assegurar-nos que tothom saltés, ballés i gaudís al màxim del cha cha cha i altres ritmes, i així va ser. Van assistir unes 300 persones al sopar, creant un ambient increïblement animat i festiu.

Els responsables de la festa, en Jordi i la Carme, ens van felicitar per la nostra actuació. Ens van comentar que compten amb nosaltres per a l’any que ve, ja que els va agradar molt el nostre servei. Nosaltres, Isi Mix, cuidem cada detall per garantir una experiència excepcional.

Estem molt contents i agraïts per aquesta oportunitat. A més, oferim els nostres serveis a les províncies de Barcelona i Lleida, sempre amb els millors preus del mercat.

Isi Mix: l’Art de Fer que Cada Moment Sigui Inoblidable

Per a més informació sobre els nostres serveis, us convidem a visitar la nostra pàgina web: www.isimix.com. També podeu contactar-nos al telèfon +34 696 25 69 98. Ens encantaria col·laborar amb vosaltres i fer que els vostres esdeveniments siguin un èxit rotund.